Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου (Theobroma cacao), τον ίδιο καρπό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Είναι γνωστό για την απαλή του υφή, το χαμηλό σημείο τήξης του και το ελαφρύ άρωμα κακάου. Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Οι εκλεκτές μας κόκκοι κακάου, προερχόμενοι από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Προέλευση: Ακτή Ελεφαντοστού
Τύπος καλλιέργειας: Βιολογική, Συμβατική
Στυλ: Πρώτη ύλη, ζυμωμένη, αποξηραμένη/ταξινομημένη
Χρώμα: Καφέ
ΟΣΜΗ: Φρουτώδης, φουντουκιά
Ξένες ύλες: Μέγ. 1 %
Ελαττώματα: Μέγ. 3 %
Υγρασία: -7,5 % μέγ.
Μέσο μέγεθος: 22 ελάχιστο και όχι περισσότερο από 12 % εκτός της ζώνης
Διαστάσεις: Ελάχιστο 35/100 γρ.
Συσκευασία: Σακούλα από σάκκο
Δοκιμαστική παραγγελία: 14 μετρικοί τόνοι (ένα κοντέινερ 20 ποδιών)
Η γενετική του κακάου του Πέδρο αποτελείται κυρίως από Criollos (45%) και Trinitario acriollado (55%).
Ο Πέδρο Τσουριόν, γεωπόνος, κατοικεί στο χωριό Οκουμάρε στη Βενεζουέλα. Ξεκίνησε την καλλιέργεια και παραγωγή κακάου με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Εμπνευσμένος από πολλές γενιές παράδοσης του κακάου, κατέχει άριστα τις αγρονομικές διαδικασίες ζύμωσης και ξηρανσης. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο και αξίζει την ονομασία του “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”
σοκολάτα γάλακτος (κακάο ελάχιστο 32%. Συστατικά: ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, τριμμένη καρύδα 2%, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών. Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Kinder-Delice-Kakao στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά Kinder-Delice-Kakao και εισαγωγή PGC.
Η Ferrero Rocher προσφέρει μια νόστιμη γευστική εμπειρία χάρη στον μοναδικό συνδυασμό στρώσεων και υφών. Μια νόστιμη τραγανή γέμιση με ελαφρώς καβουρδισμένα φουντούκια και βελούδινα φουντούκια, τυλιγμένα σε μια ελαφριά κρούστα βάφλας και καλυμμένα με κρεμώδη σοκολάτα γάλακτος και ψιλοκομμένα κομμάτια φουντουκιού. Ιδανικό για να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, κάνοντάς το κάθε περίσταση ξεχωριστή.
Μια Ολόκληρη Κρούστα Βάφλας Με Φουντούκια Και Τραγανή
Βελούδινη γέμιση
Κατάλληλο για χορτοφάγους
48 κομμάτια
600γρ
Προκομμένο σε 12 κομμάτια. Κέικ με αμύγδαλα βασισμένο σε σοκολάτα Snickers συνδυασμένο με αμύγδαλο, κρέμα σοκολάτας και αφρό γάλακτος σοκολάτας. Το κέικ είναι πασπαλισμένο με αρκετά κομμάτια φυστικιών και σοκολάτας και καλυμμένο με μια λεπτή στρώση γάλακτος σοκολάτας.
Maison Wagram CBD Γάλακτος Σοκολάτα
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
100 % νόμιμο για κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)
ΧΩΡΙΣ THC (0% THC) Χωρίς ναρκωτική δράση
Παρασκευασμένο στην ΕΕ
Συστατικά Ζαχαροκάλαμο, σκόνη κρέμας, βούτυρο κακάο, σπόροι κάνναβης, μάζα κακάο, βανίλια, ξηρή μάζα κακάου τουλάχιστον 33%. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και συστατικών σίτου. Από βιολογική γεωργία.
Απολαύστε αυτήν την νόστιμη σοκολάτα γάλακτος κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας, με πικάντικα και γλυκά κομμάτια κάνναβης.
Περιεχόμενο: 100g
Ενισχύστε τα προϊόντα σας από αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μπισκότα, smoothies και γαλακτοκομικά με τη υψηλής ποιότητας αλεύρι χαρουπιού μας. Ιδανικό για να διαφοροποιήσετε τη γκάμα σας, προσφέρει μια φυσική και θρεπτική γλυκύτητα, ιδανική για να καλύψει τις απαιτήσεις των απαιτητικών πελατών σας. Βελτιστοποιήστε τις συνταγές σας και καινοτομήστε με ένα υγιεινό και οικολογικό συστατικό.
Πλούσιο σε λάδι καρύδας, αυτό το σαμπουάν Gutto NATURAL θρέφει τα μαλλιά σας και τους δίνει δύναμη και ζωντάνια. Είναι κατάλληλο για άψυχα και θαμπά μαλλιά. Χάρη στα φυτά που περιέχει, προλαμβάνει την τριχόπτωση ενώ τους προσφέρει μια πιο λαμπερή και υγιή εμφάνιση.
Πείτε αντίο σε ξηρά χέρια, δέρμα κροκόδειλου ή τραχείς αγκώνες!
Αυτή η στερεή βούτυρο κακάο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού: για το σώμα, τα χέρια, το πρόσωπο με ξηρό δέρμα και ακόμη και τις άκρες των ξηρών μαλλιών σας! Το δέρμα σας θα θρέφεται σε βάθος χωρίς λιπαρή αίσθηση και θα αναγεννηθεί χάρη στα δύο κύρια συστατικά του: το βιολογικό βούτυρο κακάο και το βιολογικό λάδι jojoba.
Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε μασάζ χωρίς μέτρο απολαμβάνοντας το γλυκό άρωμα του φραντζιπάνι και τα 100% φυσικά συστατικά του. Πάρτε το παντού για να φροντίσετε καλά τα χέρια σας, αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό!
Μπορεί να διαρκέσει περίπου 5 μήνες αν χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα για τα χέρια ή το πρόσωπο. Χρησιμοποιούμενο σε όλο το σώμα θα διαρκέσει λιγότερο, αλλά είναι τόσο καλό!
Εγκεκριμένο βιολογικό COSMOS ORGANIC
Μάθετε τα πάντα για τα στερεά βούτυρα κακάο μας κάνοντας κλικ εδώ!
Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες ζαχαροπλαστικής και τεχνίτες σοκολάτας, η σοκολάτα κάλυψης μας ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο και το εκλεπτυσμένο γευστικό προφίλ της.
Κρεμώδες φυστικοβούτυρο με νιφάδες καρύδας.
Γεννημένο το 2016 από τη συνεργασία 2 αδελφών (Μιχάλη και Μικόλα) και ενός φίλου τους (Ρόμπερτ) που ήθελαν να προσφέρουν 100% φυσικά και νόστιμα αλείμματα βασισμένα σε ξηρούς καρπούς.
Ιδανικά προϊόντα για άλειμμα ή ως προσθήκη σε επιδόρπια.
Διάρκεια Διατήρησης: 12 μήνες
Καθαρό Βάρος: 470g
Συσκευασία: x6
Ιδανική για εφαρμογές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων, αυτή η αντλία λοβού χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα των σφραγιστικών, των κολλών ή ακόμη και για την αντλία μελάσας ή μάζας κακάου.
Μέγιστη πίεση (bars): 25 bars
Ροή: Έως 350 m3/H
Διάμετρος εισόδου και εξόδου: 1-12"
Εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας, ψυχρής έκθλιψης. Μη αποσμημένο και 100% φυσικό. Προϊόν από την πίεση μη επεξεργασμένων καρύδων. Χώρα προέλευσης: Ακτή Ελεφαντοστού.
Ο κακάο είναι μια ουσία που προέρχεται από τους αποξηραμένους και πλήρως ζυμωμένους σπόρους του κακαόδεντρου, ενός τροπικού δέντρου που προέρχεται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, γνωστό επιστημονικά ως Theobroma cacao. Ο κακάο είναι η κύρια πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας, σκόνης κακάο και βουτύρου κακάο.
Η μαύρη σοκολάτα είναι μια σοκολάτα που περιέχει μεταξύ 43 % και 100 % κακάο και βούτυρο κακάο, το υπόλοιπο αποτελείται κυρίως από ζάχαρη. Η σοκολάτα βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει, όπως η κατεχίνη, βοηθούν στη διατήρηση ενός δυναμικού σώματος. Η λευκή ή γάλακτος σοκολάτα δεν ανήκει σε αυτά τα τρόφιμα νεότητας, καθώς η περιεκτικότητά τους σε κακάο, και επομένως σε αντιοξειδωτικά, είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή της μαύρης σοκολάτας.
Είναι μια σοκολάτα, γνωστή και αναγνωρισμένη παγκοσμίως εδώ και αρκετούς αιώνες για την ποιότητά της και το οργανωληπτικό της προφίλ, από μια τοπική υβριδική ποικιλία (criollo μεταξύ 15-25%), μείγμα από την περιοχή Cumboto-Ocumare στη Βενεζουέλα.
Σε γενετικό επίπεδο, αυτή η σοκολάτα προέρχεται κυρίως από έναν τυπικό υβριδισμό της περιοχής Sur del Lago στη Βενεζουέλα, με περιεκτικότητα Criollo που κυμαίνεται από 5 έως 20%.